Top Ad unit 728 × 90

Aldatmak - Ahmet Altan E Kitap indir


Aldatmak - Ahmet Altan

Aydan büyük bir bankada müdür yardımcılığı görevine kadar yükselmiş bir iş kadını, Haluk ise işinde başarılı bir beyin cerrahıdır. Haluk ve Aydan çiftinin bir de kızları vardır ve mutlu bir hayat sürmektedirler. Fakat her ikisinin de yaşamı tekdüzedir. Aydan, evi, işi ve kızı arasında bir hayat sürerken, Haluk başhekim olabilmek hayalindedir ve hayatı bu konuya odaklanmıştır. Hayatları giderek daha monoton bir hale gelmektedir.

Aydan bu monoton hayatına biraz olsun deÄŸiÅŸiklik katmak amacıyla, oturdukları sitenin sorunları ile ilgilenmeye baÅŸlar. Sitede oturan anneler bir Pazar günü toplantısında, siteye yeni bir çocuk parkı yapılması yönünde bir karar alırlar. Çocuk parkının yapımı konusunda, sitede oturan genç mimardan yardım isteyeceklerdir. Mimarla konuÅŸma iÅŸini Aydan üstlenir. Mimar Cem, genç, uzun boylu, esmer, yakışıklı ve kadınlar tarafından beÄŸenilecek tarzda bir adamdır. Asıl mesleÄŸi mimarlıktır ancak, çok zengin olan babasının ÅŸirketinde yönetim kurulu üyeliÄŸi yapmaktadır. 
Bir akÅŸam Aydan, Cem ile konuÅŸmak için evine gider. Genç mimarın küstah konuÅŸmaları ve ukala tavırları baÅŸlangıçta Aydan‘ın tepkisini çeker. Kocası Haluk’la genç mimar hakkında konuÅŸmaya çalışır ancak kocasının gözü baÅŸhekimlikten baÅŸka bir ÅŸey görmemektedir ve iliÅŸkileri giderek bozulmaktadır. Aydan, çocuk parkı için Cem’le yaptığı her görüşmede ondan daha fazla hoÅŸlanmaya baÅŸlamıştır. Cem’in sorumsuz tavırları, aÅŸağılayıcı gülüşleri, kibarlığı ve esrarengiz kiÅŸiliÄŸi Aydan’ı etkilemektedir.Cem’den uzak durmaya çalışır ancak kocasının ilgisizliÄŸi Cem’e daha da yakınlaÅŸmasına neden olur. Artık ikili çocuk bahçesinden ziyade iliÅŸkileri hakkında konuÅŸmaya baÅŸlamışlardır. Aydan artık Cem’i düşünmekten kendini alamaz. Sürekli onunla olmak ve yeni heyecanlar yaÅŸamak istiyordu. Bir süre sonra Aydan artık kendine engel olamaz ve Cem ile birlikte olmaya baÅŸlar. BaÅŸlangıçta bu durum, üzerinde büyük bir suçluluk duygusu uyandırır. Kocasını aldattığı için vicdan azabı duyar. Fakat giderek kendisini daha mutlu hissetmeye ve yaÅŸamdan zevk almaya baÅŸlar. Cem ile gizli gizli birlikte olmaya devam eder. Gerçi Cem zaman zaman Aydan’a karşı ilgisiz davranmakta ve bu durum Aydan’ı rahatsız etmektedir ancak yine de onunla birlikte olmaktan hoÅŸlanmaktadır. 
Cem ile yaptığı kaçamaklar Aydan’ın yaÅŸamına yeni heyecanlar katar. Bunun son noktası ise, Haluk evde iken Cem’i gizlice eve alıp ütü odasında seviÅŸmeleri olur. Fakat bu olaydan sonra iliÅŸkileri soÄŸumaya baÅŸlar. Cem’in ilgisiz tavırları Aydan’ı çileden çıkarmaktadır. Bir süre sonra da iliÅŸkileri kendiliÄŸinden sona erer. Fakat Aydan Cem’i bir türlü aklından çıkaramamaktadır. Özellikle kocası evdeyken Cem ile seviÅŸmelerinden duyduÄŸu heyecanı unutamaz ve yeni heyecanlar aramaya baÅŸlar. Bir gün misafir olarak gittiÄŸi bir evden bir kül tablası çalar. Bu olayda yaÅŸadığı yakalanma korkusu ona çok heyecan verir ve bu küçük hırsızlık olaylarına devam eder. Fakat bir gün ziyaret için gittiÄŸi yaÅŸlı çiftin evinden cüzdan çalınca iÅŸler karışır. YaÅŸlı çiftin ÅŸikayetçi olmasıyla Aydan karakola çaÄŸrılır. Ancak olaylar ispat edilemeyince serbest kalır.
Aydan eve döndüğünde tüm gerçekleri, Cem ile olan iliÅŸkisini, neden hırsızlık yaptığını Haluk’a anlatır. Duydukları karşısında ÅŸaÅŸkına dönen Haluk aÄŸlar ve bütün gece uyuyamaz. Fakat Aydan’dan ayrılmamaya karar verir. Cem bir süredir sitedeki evine uÄŸramamaktadır. Aydan ise bir süre evden dışarı çıkmaz. Haluk Aydan’a siteden ayrılarak baÅŸka bir yere taşınmayı ve yeni bir hayata baÅŸlamayı teklif eder. Aydan çaresiz bu teklifi kabul eder. Ä°ÅŸinden ayrılan Haluk Ä°zmir’de çalışmak üzere bir hastane ile anlaşır. Haluk, Aydan ve kızları eÅŸyalar ile birlikte siteden ayrılırken, Aydan son kez Cem’i görmek umuduyla eve bakar.

Format: Epub

Boyut: 326Kb

Box

Aldatmak - Ahmet Altan E Kitap indir Reviewed by Unknown on 1/24/2013 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Tekno Bilgin © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Ä°letiÅŸim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.