Top Ad unit 728 × 90

Windows 7 Manager v4.0.3 Full indir







Windows 7 Manager v4.0.3 Full





Windows 7 Manager, Windows 7 kullanıcıları için sistem bilgilerini değiştirme, güvenlik sağlama, gereksiz dosyaları silme, kayıt bilgilerindeki hataları düzeltme gibi özellikleri bulunan sistem iyileştirme yazılımının tam sürümüdür.






Programın Genel Özellikleri:


# Bilgi: Sistem donanım bilgilerini ayrıntılı olarak gösterir. Microsoft ürünlerinin kayıt kodlarını bulmaya yardımcı olur.


# İyileştirme: Sisteminizin açılış ve kapanış zamanlarını siteminize zarar vermeden azaltır. İnternet Explorer ve diğer sistem araçlarındaki hataları onarır.


# Temizleme: Sisteminizde gereksiz yer kaplayan, bozuk ya da aynı dosyanın birden fazla kopyalarını silerek sisteminizde yer açar. Kayıt defterindeki hatalı kayıtları siler.


# Özelleştirme: Farenin sağ tuş menüsü, Windows'unuzun başlangıç ekranı, simgeler, masaüstü görünümü, OEM bilgileri gibi özellikleri değiştirebilirsiniz.


# Güvenlik: Sistem bilgilerinizi dışarıya karşı gizleyerek güvenliğinizi arttırabilirsiniz. Sürücülerinizi gizleyebilir ya da dosyalarınızı şifreleyebilirsiniz.


# Ağ: Sisteminizdeki açık portlarınızı kullanarak internet hızınızı iyileştirebilir, paylaşılan dosyaları kontrol edebilirsiniz. Gereksiz ve yanlış internet kısayollarını denetler ve siler.


# Diğer: Sistem genel özelliklerini görüntüleyebilirsiniz. Siz bilgisayarınızın başında değilken sistemde ne olup bittiğini görebilir ve sistem genel görünüm ayarlarını değiştirebilirsiniz.






Boyut: 6.75Mb







2Shared






Windows 7 Manager v4.0.3 Full indir Reviewed by Unknown on 1/15/2013 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Tekno Bilgin © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Ä°letiÅŸim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.